Vores dejlige Finske Lapphund, Sami, født 02.07.06:


Her er han kun 3 uger gammel:
Er han ikke sød?:
Så er han 4 uger gammel:Her er faderen, Hiski:Og dejlige mor Lulu...Nu er Sami næsten 6 uger:6 uger gammel (den lille (g)uldklump!):Her er lille Sami 8 uger gammel - og vi får ham hjem dagen efter!!Samis første dag i Bjødstrup: stadig lidt betuttet!Så er lille Sami 9 uger og springer lystigt ud i den store verden!Og derhjemme har han det også godt!:-)10 uger gammel og vi sidder stille for fotografen!:-)11 uger gammel - rosenbedet graves lystigt op...Men heldigvis kan jeg også ligge stille i min kurv - når det passer mig!!:-)12 uger gammel og 9 kg tung - nu er jeg da ved at være voksen?!:-)4 mdr. og godt opdraget!;-)
Måske den næste mascot 'Lupus' for FCM?!Lupus:

Så er Sami næsten 5 mdr.:


Og han er rigtig glad for at gå tur i det åbne land!Og så fik Sami en Fatboy som han holder meget af at dase i...Nu 6 mdr gammel og åh så fotogen!

Og engang imellem gør man sig til så man kan blive kløet lidt på maven!:-)Fri løbetur på stranden afbrydes af godbid...Mmm.. lækre pølser...ka' næsten ikke vente...!Og så kom sneen - Sami føler sig rigtigt i sit rette element!SAMI-BOX, vores nye opfindelse til Sami, bliver livligt afprøvet - gad vide, om man skulle søge patent på den?;-)Smart at der kommer mad ud, når man fanger bolden og propper den i hullet! -synes Sami :-)Vores lille Sami er nu hele 9 måneder gammel og en rigtig 'teenager' - hvor er han blevet stor...Hans vinterpels er stor, og især hans hale har en overvældende lighed med en cheerleader's pompon!!;-)Nu 10 mdr. gammel, sovende sødt....Lille prop!Nu er Sami 11 mdr. gammel og ser så klog ud...:-)Tilbage til forsiden, klik her